Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Zvířecí záchranáři

Zvířecí záchranáři

Rožnovská Lenka, Derčalíková Lucie

Tak to jsou oni – zvířecí záchranáři: dlouhán Matyáš, chytrý Miki, tichošlápek Petr, pomalý Erik a jeho zrychlená ségra Sofie. Všichni chodí do stejné školy a mají rádi zvířata. Erik se jednoho rána vydá zkratkou přes dvorek paní Sípalové, aby se vyhnul průšvihu. Jenže té se zrovna ztratil její milovaný kocour Karamel... Jak tato patálie dopadne? Více >

Tištěná kniha 203 Kč 239 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Tak to jsou oni – zvířecí záchranáři: dlouhán Matyáš, chytrý Miki, tichošlápek Petr, pomalý Erik a jeho zrychlená ségra Sofie. Všichni chodí do stejné školy a mají rádi zvířata.
Erik nemá rád pondělky a vstávání. Proto není divu, že jedno pondělní ráno zase nestíhá. Aby se vyhnul průšvihu, rozhodne se vzít to zkratkou přes dvorek paní Sípalové. Jenže té se zrovna ztratil její milovaný kocour Karamel. A podezření z krádeže kocoura padne na Sofii, která je v tom zcela nevinně… Anebo ne?
Jak tato patálie dopadne? Zvířecí záchranáři musí spojit síly a přijít na kloub záhadě ztraceného Karamela. Pomocnou ruku jim podá i děda Orlík, který k partě zvířecích záchranářů právem patří. Však uvidíte!

O autorovi

Rožnovská Lenka

Spisovatelka a pedagožka Lenka Rožnovská (* 1972) se věnuje knižní tvorbě převážně pro děti předškolního a mladšího školního věku. Na Filozofické fakultě Slezské univerzity v Opavě absolvovala obor Literatura, její dokumentace a tvořivé využití, na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci vystudovala obory Jazyk český a literatura a Základy společenských věd. Už v první třídě na dotaz, jaké si zvolí…

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 165×215, 72 stran
Datum vydání: 20. 9. 2024
ISBN: 978-80-271-5367-1

Novinky