Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Rošťák Ben – Ztracená psí známka

Rošťák Ben – Ztracená psí známka

Higginsová Cam, Landyová Ariel

Jaro přináší nejen slunečné dny, ale i přeháňky a bahno, které Bena nadchne k dovádění. Ale veškerá legrace skončí, když ztratí svou psí známku. Velké pátrání začíná! Od koňských stájí až po kurníky – Ben musí prohledat na farmě každý kout. Více >

Tištěná kniha 212 Kč 249 Kč - 15 %
E-kniha 191 Kč 212 Kč - 10 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize Představu­jeme O autorovi Další informace

O knize

Ideální čtení pro začínající čtenáře.

Seznamte se s Benem – sympatickým rošťákem se srdcem ze zlata. Spolu se svou milující rodinou a řadou zvířecích společníků obývá farmu, kde každý den prožívá nečekaná štěněcí dobrodružství.
Jaro přináší nejen slunečné dny, ale i přeháňky a bahno, které Bena nadchne k dovádění. Ale veškerá legrace skončí, když ztratí svou psí známku. Velké pátrání začíná! Od koňských stájí až po kurníky – Ben musí prohledat na farmě každý kout.

 

Náhled knihy

Představu­jeme

Velké pátrání začíná! Od koňských stájí až po kurníky – Ben musí prohledat na farmě každý kout. Více informací

O autorovi

Higginsová Cam

Cam Higginsová napsala svou první knihu o kočce, co žila v postranní uličce, když jí bylo osm let. Jako dítě ráda navštěvovala farmu v sousedství a pozorovala všechna tamní zvířata. Teď má Cam vlastní štěně, které je pěkně nezbedné, a stále ráda píše o zvířatech. Žije v New Yorku se svými dvěma dětmi, manželem a…

Landyová Ariel

Ariel Landyová věděla, že chce být ilustrátorkou, jakmile dokázala nakreslit svou první oblohu. Vyrostla ve společnosti omalovánek a pastelek na předměstí Bostonu a nyní žije v New Yorku. Ariel dlouhodobě přitahují témata outsiderů a psanců (někdy se jedná i o skutečné psy), přátelství mezi lidmi a zvířaty nebo vymyšlená dobrodružství.

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 140×185, 128 stran
Datum vydání: 11. 7. 2024
ISBN: 978-80-271-3882-1

E-kniha

Velikost: 10.91 MB | 10.91 MB

Novinky