Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Nový domov – Moka

Nový domov – Moka

Milesová Ellen

Kája a jeho rodina si užívají poklidnou návštěvu u příbuzných na venkově, ovšem stane se něco nečekaného. Přichází k nim neznámý muž s roztomilým štěnětem v náručí. Zachránil ho, když pobíhalo po dálnici. Rodina se ho okamžitě dočasně ujme. Podaří se ale Kájovi nakonec najít pro malé štěně trvalý domov? A jaká dobrodružství ho při tom čekají? Více >

Tištěná kniha 212 Kč 249 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Kája a jeho rodina si užívají poklidnou návštěvu u příbuzných na venkově, ovšem stane se něco nečekaného. K jejich dveřím přichází neznámý muž s roztomilým štěnětem v náručí. Vypráví, jak ho zachránil, když pobíhalo po dálnici bez vodítka a známky. Rodina se ho okamžitě dočasně ujme. Podaří se ale Kájovi nakonec najít pro přátelské štěně nový, trvalý domov plný lásky a bezpečí? A jaká dobrodružství ho při tom čekají?

O autorovi

Milesová Ellen

Ellen Milesová má moc ráda psy. A víte co? Ona má moc ráda i kočky! (Dokonce jejím úplně prvním domácím mazlíčkem byla nádherná želvovinová kočka, které říkala Jenny.) A tak ji napadlo napsat příběhy o kočkách a psech pro sérii knih Nový domov. Ellen žije v Americe ve Vermontu a nejraději tráví celé dny venku….

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 129×198, 88 stran
Datum vydání: 30. 9. 2024
ISBN: 978-80-271-3833-3

Novinky