Logo

Knížky pro všechny kluky a holky

Nový domov – Domino

Nový domov – Domino

Milesová Ellen

Michal a jeho sestra Mája milují kočky. Proto Míša ani na okamžik nezaváhá, když jednoho chladného zimního dne objeví v parku ztracené koťátko. Musí mu za každou cenu pomoct! Kotě je vystrašené, hladové a opuštěné. Má sice obojek, ale chybí na něm známka. Je jen na Michalovi, aby ho zachránil. Najde jeho ztracenou rodinu? Více >

Tištěná kniha 212 Kč 249 Kč - 15 %
Ikona dárku
Kupte si knihu a získejte dárek - knížku ve stejné hodnotě od nás dostanete zdarma!
O knize O autorovi Další informace

O knize

Michal a jeho sestra Mája nadevše milují kočky. Proto Míša ani na okamžik nezaváhá, když jednoho chladného zimního dne objeví při bobování v parku černo‑bílé koťátko ztracené ve sněhu. Musí mu za každou cenu pomoct! Kotě je vystrašené, hladové a opuštěné. Má sice obojek, ale chybí na něm známka. Je jen na Michalovi, aby ho zachránil. Najde jeho ztracenou rodinu?

O autorovi

Milesová Ellen

Ellen Milesová má moc ráda psy. A víte co? Ona má moc ráda i kočky! (Dokonce jejím úplně prvním domácím mazlíčkem byla nádherná želvovinová kočka, které říkala Jenny.) A tak ji napadlo napsat příběhy o kočkách a psech pro sérii knih Nový domov. Ellen žije v Americe ve Vermontu a nejraději tráví celé dny venku….

Další informace

Tištěná kniha

Formát / stran: 129×198, 96 stran
Datum vydání: 30. 9. 2024
ISBN: 978-80-271-3908-8

Novinky